Diadermine arckrém

Diadermine 3D ránctalanító nappali arckrém - 50 ml

diadermine arckrém

Nobel-díjas technikával a ráncok ellen, a hidratált bőrért! Kipróbáltuk a Diadermine arckrémeket A Magyarországon májusban bemutatott anti-ageing családot Kinga vette górcső alá.

diadermine arckrém

A Diadermine kozmetikumok egy orvosok által kézápolásra használt összetevőn alapszanak és elsősorban anti-aging funkciót töltenek be. A ráncmegelőzés természetesen már 25 éves kor felett is nagyon fontos, de most elsősorban hozzátok szólnék, 30 év feletti hölgyeim! Az Age Supreme éjszaki arckrém remek kiegészítője a nappali változatnak, de önmagában is sziklaszilárdan megállja a helyét.

Vajon tényleg hatásosak a fogyasztó-kapszulák? Most eláruljuk, mit tapasztalt kolléganőnk! Ki ne álmodozna arról, hogy éhezés, órákig tartó edzések és önsanyargatás nélkül szabadulhasson meg a felesleges kilóktól? A legtöbb fogyást támogató, étrend-kiegészítő kapszula ezt ígéri: de vajon tényleg működnek vagy csak jól hangzó ámításról van szó? Mi is kíváncsiak voltunk rá, egy kolléganőnk pedig bevállalta: belekezd egy 3 hónapos kúrába, hogy saját maga derítse ki az igazságot!

A gyönyörű, kifinomult üveg egy gazdag, testes krémet rejt magában, amit az esti arcápolási rutin során minden év közötti nő szívesen fog elővenni. Nobel-díj nyertes technológia alapján a mélyen fekvő sejtek megújításával segíti helyreállítani a DNS okozta károsodásokat, száraz, igénybevett bőrön nagyon szépen működik. Én vagyok az, akinek télen szinte egyáltalán nem, nyáron viszont brutálisan képes kiszáradni és hámlani a kombinált bőre, ezért júniustól-szeptemberig az én fiókomban mindig van egy olyan gazdag hidratáló, amit semmikor máskor nem lenne természetes anti aging krémek elviselni a bőröm, ilyenkor viszont egyenesen csodákat tesz vele.

Diadermine Set

Idén nyáron ez a szépség a megmentőm, a különböző lipidek, növényi zsírsavak és olajok argán, alma, shea vaj, hialuronsav pontosan megadják azt a mértékű hidratáltságot, feltöltést és kisimult állapotot, amire ilyenkor a bőrömnek szüksége van. Emellett mérsékli az UV sugárzás által okozott sejtkárosodást, ásványi szűrőket és gyulladáscsökkentőket is tartalmaz.

diadermine arckrém

Ez nem csak diadermine arckrém a reggeli készülődést, de élvezetesebbé is teszi, ha már unjuk a régóta kialakult, hosszú arcápolási folyamatot, amihez szoktunk, ez a kis változás felüdülést hozhat számunkra. Este sem küldöm el aludni, bátran előkapom és felviszek belőle pár ujjbegynyi mennyiséget diadermine arckrém tiszta bőrömre, hadd dolgozzon csak éjszakai műszakban: így nem csak kisimultabban ébredek, de fekete karikák sem csücsülnek a szemem alatt, jobban kedvelem a reggeli tükörképemet, mint korábban.

diadermine arckrém

Mivel széles a skála, ami az ajánlott korosztályt illeti, osztozhatsz rajta anyukáddal is, így már biztosan nem kell attól tartanod, hogy a nagy kiszerelés nem fogy el és megromlik egy ilyen szuper arcápoló. Ez a krém tehát mindenképp a kicsit idősebb korosztály számára készült, akik már a ránckezeléssel kell, hogy foglalkozzanak, de ha hozzám hasonlóan más fiataloknak is fesztiválozik időnként a bőre, nyugodtan tegyenek vele egy próbát, már pár alkalom után visszaállítja a normál, megszokott állapotot, hosszabb távon pedig sokkal regeneráltabbá válik az arcbőr.

Olvassa el is