Genteal szemgél. KÖVESS MINKET

GENTEAL SZEMGÉL 10 G

genteal szemgél természetes anti aging arckezelés

Gyógyászati segédeszköz Rendeltetés szerinti alkalmazás A GenTeal szemcsepp egy síkosító és nedvesítő szemészeti oldat környezeti irritáció vagy szemészeti műtét következtében fellépő szemszárazság, illetve a szem fáradtsága vagy kellemetlenség érzése esetén. A GenTeal szemcsepp bármely típusú kontaktlencsével alkalmazható.

 1. GENTEAL SZEMCSEPP - 10 ML - Kígyó Webpatika
 2. Zewo suisse anti aging
 3. VIDISIC szemgél - Gyógyszerkereső - Hábudapestfringe.hu
 4. Novartis GenTeal szemgél szemnedvesítő gél 10g Genteal2
 5. Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 6. Kérjük, olvassa el figyelmesen és őrizze meg, mivel a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

A GenTeal szemcsepp GenAquaTM tartósítórendszert tartalmaz [nátrium-perborát és foszfonsav Dequest S ], amelyből kis mennyiségű hidrogén-peroxid szabadul fel, hatékony germicid csíraölő szerként. A szem felszínével való érintkezéskor a hidrogénperoxid egy percen belül vízre és oxigénre bomlik.

genteal szemgél öregedésgátló szuperételek időseknek

Sterile A Alkalmazási utasítások A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet! Mindkét szem kötőhártyazsákjába cseppentsen egy vagy két cseppet ügyeljen rá, hogy a cseppentő csúcsa ne érjen a szem felszínéhezés pislogjon többször! Ellenjavallatok Ne használja ezt a terméket, ha allergiás túlérzékeny annak bármelyik összetevőjére!

Az alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések Az első alkalmazás előtt ellenőrizze, hogy a cseppentőtartály védőzára ép-e!

Az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén.

Ha a védőzár sérült, vagy a cseppentőtartályt már felbontották, ne használja a készítményt! A cseppentőtartály felbontását követő 12 hét múltán dobja el az esetleg még megmaradt készítményt! Ne használja a készítményt a lejárati időn túl!

genteal szemgél nagy ameretat anti aging

Ha többféle gyógyszert kell helyileg alkalmaznia genteal szemgél szemében, legalább 5 perces időközzel használja a különböző készítményeket! A GenTeal-t alkalmazza utoljára!

genteal szemgél svájci asztrológiai aszcendens anti aging

A készítmény alkalmazását követően zárja vissza a cseppentőtartályt! A cseppentőtartály cseppentőjének csúcsát soha ne érintse hozzá semmilyen felülethez, így a szeméhez sem, mivel ez a termék szennyeződését eredményezheti!

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre

A fertőzések átvitelének elkerülése érdekében több ember ne használjon közösen azonos cseppentőtartályt! Figyelmeztetés Ha tartós szemfájdalmat vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a készítményt és forduljon szemorvosához!

 • Anti aging brazil
 • Genteal szemcsepp (10ml) - Szemszárazság, műkönny
 • Tartósítószer mentes szemcsepp száraz szemre
 • Legjobb zöldségek lé az anti aging
 • Szemcsepp, szemkenőcs : GENTEAL SZEMGÉL 10 G
 • Genteal gel - budapestfringe.hu
 • GenTeal Szemgél 10g mindössze Ft-ért az Egészségboltban!

Mellékhatások A GenTeal szemcsepp nagyon jól tolerálható. Beszámoltak az alkalmazást követően jelentkező átmeneti homályos látásról.

genteal szemgél védi a tökéletes intenzív anti aging szérumot

Ritkán beszámoltak az alkalmazást követően fellépő égő vagy csípő érzésről, allergiás reakcióról és a szem vörösödéséről. Ha e tünetek bármelyikét észleli, ne használja tovább a készítményt és forduljon szemorvosához!

genteal szemgél svájci öregedésgátló lassú tűzhely

Csomagolási egység Genteal szemgél háztartási hulladékkal együtt kidobható, az országos rendelkezésekkel összhangban. CE Novartis Farma S. Felhasználhatósági időtartam Felbontás nélkül: 24 hónap, 8°C - 25°C hőmérsékleten. Felbontást követően: 12 hét, 8°C - 25°C hőmérsékleten.

Segédanyagok felsorolása.

Olvassa el is