Hidratáló szemmaszk, TONYMOLY Panda's Dream Eye Patch Hidratáló Szemmaszk - PINK PANDA

Blueberry Siberica Anti Ox Vad Áfonya Hidratáló szemmaszk 30ml csak Ft

hidratáló szemmaszk neutrogena férfi öregedésgátló krém

Hydrolyzed Jojoba Esters Funkcióját tekintve bőr- és hajkondícionáló, valamint filmképző anyag. A jojoba olaj részleges elszappanosításából származó anyag.

hidratáló szemmaszk neutrogena anti aging kézkrém felülvizsgálat

A jojóbaolaj tulajdonképpen egy növényi viasz, elszappanosításakor zsírsavak és zsíralkoholok hosszú szénláncú keletkeznek. Mivel ezek a komponensek viszonylag nehezen jutnak be a bőr belsejébe, ezért vékony filmet hidratáló szemmaszk a bőr és a haj felszínén. Ez a film lassítja a víz párolgását, ezzel segíti a bőr és a haj víztartalmának megőrzését.

hidratáló szemmaszk anti aging c vitamin szérum amazon

Glycerin h 0 0 Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható anyag.

hidratáló szemmaszk organikus anti aging bőrápoló receptek

Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget.

hidratáló szemmaszk svájci anti aging gasztronómia

A túl sok vagy tömény glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog transepidermal water loss. Éppen ezért a glicerint és más vízmegkötő anyagokat is mindig más lágyító emollient anyagokkal kell kombinálni.

Olvassa el is