Kozmetikai maszk

kozmetikai maszk

kozmetikai maszk

A krémes arcmaszkok esetében a hatóanyagok egy része elillan, elpárolog a bőr felszínéről, a fátyolmaszkok különleges szövetanyaga ezt hivatott megakadályozni. Használata nagyon egyszerű, csak vedd ki a zacskójából, hajtogasd szét, vedd le a védőfóliát és illeszd fel a megtisztított arcbőrre.

Szerintünk a hatóidő alatt, ami perc, megéri kikapcsolódunk alatta, de természetesen nem muszáj.

Maszkok - Fátyolmaszkok - Arcmaszkok

A gél állagú arcmaszkok azért is olyan népszerűek Ázsiában, mert összetevői úgy lettek összeállítva, hogy egy egész éjszakán át táplálják és elősegítsék a bőr regenerálódási folyamatait. Általában este használják, hogy a maszk reggelre feltöltse, revitalizálja és hidratálja a bőrt.

kozmetikai maszk

Kozmetikai maszk gél maszkokat az esti rutin utolsó lépéseként, a szérumok, krémek és olajok után érdemes használni. Ideális esetben elég hetente kétszer-háromszor használni, de akár minden este, sőt napközben is bevethető.

kozmetikai maszk

Minden maszk különbözik a benne lévő hatóanyagok miatt, de általában peptidek, növényi kivonatok, illóolajok, hialuronsav és ceramid található bennük. Bőrtípustól és bőrproblémától függően érdemes őket kiválasztani.

A maszkokat már megtisztított, ápolt arcbőrre vidd fel egy vékony rétegben, még mielőtt lefeküdnél aludni.

kozmetikai maszk

Lefekvés előtt várj néhány percet, hogy egy kicsit fel tudjon szívódni, de utána már nyugodtan aludhatsz, nem fog elkenődni vagy foltot hagyni a párnádon.

Reggel egy sokkal egészségesebb és hidratáltabb bőrrel fogsz ébredni.

Olvassa el is