Öregedésgátló parfüm. Avon arcápolás

öregedésgátló parfüm

legjobb anti aging hatóanyag body shop anti aging termékcsalád

Use tab to navigate through the menu items. Ez garantálja a megbecsült pozíciót az elitekkel a parfümök között.

unilever anti aging tabletta anti aging arcmaszk otthon

Bemutatjuk a gyártási folyamat egyszerűsített leírását. A kizárólag természeti erőforrásokból előállított, kiváló minőségű aromás esszenciákat először tiszta parfümös alkohollal keverjük össze.

Ezért különbözünk a többi parfümgyártó cégtől, mivel kötelesek semlegesíteni az alkoholt vegyszerekkel, amelyek negatívan befolyásolhatják a végterméket. A végső keveréket -7 ° C hőmérsékletre hűtjük, majd szűrjük; az ebben a lépésben használt szűrők minősítése 10 mikron.

galvanikus anti aging toll öregedésgátló kezelés 20-as évek idézete

Ezután a parfümöt rozsdamentes acél tartályokban tárolják legalább 8 hétig, ahol érlelődik, így az esszencia nagyobb intenzitást nyer.

Az érett parfümöt ezután flakonokba töltik, és a híres üvegműhelyben olasz mesterek által létrehozott légárammal tisztítják. Végül az egész terméket egy dobozba csomagolják, amelyet öregedésgátló parfüm kreativitással terveztek.

biocura anti aging q10 szérum ren anti aging koncentrátum

Minden gyártási lépést folyamatosan ellenőriznek, és csak a legjobb minőségű anyagokat használják a gyártáshoz. A VIP -ügyfél regisztrációjához és a kedvezményes árak megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra.

Olvassa el is