Shiseido ránctalanító

Nappali Ránctalanító Krém - Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Day Cream SPF 15, 50ml - budapestfringe.hu

A megrendelt termékeid kiszállítását a következő futárszolgálatok egyike végzi: Express One, Magyar Posta.

shiseido ránctalanító

Ha csomagpontra kéred a kézbesítést, 17 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. Az alatt pedig forint a kiszállítási díj. Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni.

shiseido ránctalanító

A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában márka logójával ellátott doboz, zacskóminden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához pl.

shiseido ránctalanító

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot. Az shiseido ránctalanító elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért.

shiseido ránctalanító

Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételekneka visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette.

Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően. Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

shiseido ránctalanító

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

Olvassa el is