Szemcsepp vizol

szemcsepp vizol

szemcsepp vizol

Így hosszabb ideig tartó nedvesítést és fokozott védelmet biztosít súlyos szemszárazság esetén. Gyors és szemcsepp vizol hatást biztosít súlyos szemszárazság esetén A cseppentést követően hatásosan eloszlik a szem felszínén Ideális éjszakai használatra is Gyógyszeres kezelés alatt is ideális Tartósítószer-mentes A felbontást követően 6 hónapig steril marad, hűtést nem igényel A szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható A használat gyakoriságától függően hónapig elég HASZNÁLAT Cseppentsen cseppet a szemébe, majd pislogjon párat, így az oldat egyenletesen eloszlik a szem felszínén.

szemcsepp vizol

Közvetlenül a cseppentést követően előfordulhat nagyon rövid ideig tartó homályos látás. Kontaktlencse használat esetén a kontaktlencsét a becseppentés előtt ki kell venni, és csak 15 perc múlva szabad visszahelyezni.

Vizol S 0,21% Szemcsepp Száraz Szemre

A szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható. További összetevők: nátrium-klorid, nátrium-dihidrogén-foszfát, dehidratált nátrium-hidrogén foszfát, tisztított víz. Orvostechnikai eszköz.

szemcsepp vizol

Olvassa el is