Himalaya arckrém

himalaya arckrém

Kakuk Zsófia facecreamhimalayaherbalsintersparskinskincare Április vége felé szereztem be a Himalaya Herbals arckrémét, amit nagy meglepetésemre az Intersparban találtam.

svájci burundi diaszpóra anti aging

A Himalaya termékei egyébként drogériás viszonylatban nagyon jók, régen nagyon sok nim maszkot vásároltam a márkától, kézkrémeket és lemosókat. Aztán amióta problémásabb lett a bőröm, a márka termékeit is elhagytam, mert bár szép, növényi összetevőkkel dolgoznak, a parfüm így is megtalálható kis mennyiségben a termékek között.

olay szemránckrém

Az állaga egy közepes vízbázisú alap, luxus anti aging fényterápia nagyon kellemes illata van. Engem maga az illat is megnyugtat, himalaya arckrém a termék áraszt magából, pedig nem szoktam illatanyaggal ellátott krémet használni, vagy ha igen, akkor nagyon ritka az eset.

  • Tápláló bőrápoló krém Nourishing Skin Cream 50 ml Könnyű, nem zsíros, napi használatra való általános bőrápoló krém, amit akár arckrémként, akár testápolóként, kézkrémként is használhatsz.
  • Felülvizsgálat anti aging krém férfiak
  • Я дарую им хлеб насущный.

Azonban, ez a kellemes illatfelhő bőrrel érintkezve elillan. A tégelye üveg, biztonságosan hordozható, és az se baj, ha néhányszor legurul a piperepolcról.

öregedésgátló szemkörnyékápoló krém 20 sebességre

Könnyedén elnyeli a krémet a bőröm, egységesít, de primer alapnak nem ideális. Ha az arckrémünket a szupermarketben vagy egyes drogériákban kívánjuk megvásárolni, akkor ez erre egy tökéletes alternatíva.

  • Второй полный комплект он припас на складе в Бовуа на случай, если кто-нибудь заметит твою маску или баллоны со сжатым воздухом.
  • Anti aging sorozat wardah beauty
  • В любом случае поцелуй .

A márka arckrémei közül azért is emelkedik ki pont ez, mert a növényi hatóanyagai természetes UV védelemmel is rendelkeznek. Ami himalaya arckrém nem azt jelenti, hogy a krém mindennapos használata kiválthatja a fényvédőt, de kombinálva biztosabb a védettség is.

Mindemellett alkoholt nem tartalmaz, így bátran használható vízhiányos arcbőrre is.

fidom - sales del himalaya

Mit szóltok? Érdekelne még titeket hasonló jellegű gyors, lényegre törő termékteszt?

Olvassa el is