Neutrogena hu, Prosím, ověřte se

Neutrogena | budapestfringe.hu

A Müller Drogéria Magyarország Bt. Részvételi feltételek A Nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik a Müller weboldalon elfogadják jelen Szabályzatot és a Lebonyolító oldalán meghatározott adatvédelmi szabályzatot továbbiakban: Felhasználó. Amennyiben a Felhasználó korlátozott cselekvőképességű vagy cselekvőképtelen, úgy regisztrálni, valamint a Nyereményjátékban részt venni csak törvényes képviselője hozzájárulásával jogosult.

A Szervező nem vállal felelősséget, ha a Felhasználó a saját neutrogena hu hibásan, vagy hiányosan adta meg.

neutrogena hu

A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Neutrogena hu és Lebonyolító alkalmazottai, valamint ezen személyek hozzátartozói. A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Játék időtartama: A nyertesek fejenként 1 db ajándékcsomagot nyernek meg.

neutrogena hu

A sorsolás időpontja: Nyereményjáték felületének, így a játék lezárásának ideje: Eredményhirdetés a Müller Magyarország Facebook oldalán a helyes válaszra adott hozzászólásbanvalamint a Nyertes Facebook üzenet útján történő értesítésével zajlik. Abban az esetben, ha a nyertest 8 napon belül nem sikerül beazonosítani vagy kapcsolatot felvenni, illetve ha a nyertes további 20 napon belül nem tudja igazolni jogosultságát, úgy helyette pótnyertes kerül kisorsolásra.

A Játék menete 1.

neutrogena hu

Keresd fel a Müller Magyarország Facebook oldalát 2. Tájékozódj a részletekről.

neutrogena hu

A feltett kérdésre írd meg kommentben a szerinted helyes megoldást. Egy felhasználó csak egyszer adhat választ a nyereményjátékban. A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. A Lebonyolító a nyertes Játékost Facebook üzenetben értesíti a nyeremények átvételének részleteiről.

  • Test- és lábápolás A Neutrogena már csaknem egy évszázada gondoskodik a hatékony arc- és bőrápolásról.
  • Neutrogena - budapestfringe.hu Online Patika
  • Neutrogena: naptej, testápoló tejek, alapozó | budapestfringe.hu

A Szervező és a Lebonyolító az ajándékok tekintetében sem szavatosságot, sem garanciát nem vállal. A Szervező és Lebonyolító nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken felül egyéb nyereményt. A játék során megadott válasz megadásával a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli- valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn és Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például de nem kizárólagosan kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása.

neutrogena hu

A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár. A válaszadást a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Lebonyolító megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt neutrogena hu Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatják.

Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a fenti alapelveket megsértő Játékos regisztrációját az oldalról eltávolítsák és a Játékost a Játékból kizárják.

Ismered a legújabb szépségtrendeket? Kisujjadban van a közösségi média használata, és szereted megosztani mindennapjaidat az ismerőseiddel? Ahol megjelenik a Neutrogena®, ott Te is reflektorfénybe kerülhetsz!

A Szervező a nyeremények postázása tekintetében minőségi felelősséget nem vállal. Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

neutrogena hu

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. A Lebonyolító által a Szervező részére átadott személyes adatokat kizárólag a nyeremény szolgáltatásához, kézbesítéséhez, és kizárólag a nyeremény szolgáltatásának, kézbesítésének idejéig használja fel.

Budapest,

  • Nézd meg a termékelérhetőséget a hozzád legközelebbi üzletben A listákban azok a települések és üzletek jelennek meg, melyek választékának része az adott termék!
  • - budapestfringe.hu bot validation
  • NEUTROGENA HYDRO BOOST Krémzselé 50 ml - budapestfringe.hu gyóg

Olvassa el is